Ujhelyi István - Fotó: MSZP
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője ma nekiment az Orbán újabb európai csodaemberének kiszemelt Várhelyi Olivér ellen szavazó “Ujhelyi-féléknek”, ám arra nem számított, hogy az MSZP európai erős embere kegyetlenül be fogja oltani.

Deutsch Tamás mai posztjában arról írt, hogy „az Ujhelyi-féléknek (Gyurcsányok, Cseh Katalinok, Fekete-Győr Andrások) a románok támogatása nem esik nehezére, a magyar emberek támogatása viszont igen”.

A Fidesz EP-képviselője azután írt, hogy Várhelyi Olivért, a magyar biztosjelöltet leszavazta csütörtökön az illetékes uniós szakbizottság.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője ma egy Facebook-posztban reagált Deutschnak. „Tomi, dobj be egy ’csík kólát’, mert megint kifordultál önmagadból…” – írta.

Ahogy beszámoltunk róla, elsőre nem ment át meghallgatásán Várhelyi Olivér, a magyar kormány biztosjelöltje, a szavazáson az Európai Néppárt és a kisebb frakciók ugyan támogatták, de a szociáldemokraták, a Zöldek, a Renew Europe és az egységes baloldal nem, így nem volt meg a kétharmados többség.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: