Bohócot csinált belőle: Ujhelyi feltörölte a padlót Deutch Tamással


Ujhelyi István - Fotó: MSZP
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője ma nekiment az Orbán újabb európai csodaemberének kiszemelt Várhelyi Olivér ellen szavazó “Ujhelyi-féléknek”, ám arra nem számított, hogy az MSZP európai erős embere kegyetlenül be fogja oltani.

Deutsch Tamás mai posztjában arról írt, hogy „az Ujhelyi-féléknek (Gyurcsányok, Cseh Katalinok, Fekete-Győr Andrások) a románok támogatása nem esik nehezére, a magyar emberek támogatása viszont igen”.

A Fidesz EP-képviselője azután írt, hogy Várhelyi Olivért, a magyar biztosjelöltet leszavazta csütörtökön az illetékes uniós szakbizottság.Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője ma egy Facebook-posztban reagált Deutschnak. „Tomi, dobj be egy ’csík kólát’, mert megint kifordultál önmagadból…” – írta.

Ahogy beszámoltunk róla, elsőre nem ment át meghallgatásán Várhelyi Olivér, a magyar kormány biztosjelöltje, a szavazáson az Európai Néppárt és a kisebb frakciók ugyan támogatták, de a szociáldemokraták, a Zöldek, a Renew Europe és az egységes baloldal nem, így nem volt meg a kétharmados többség.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük