Órisái bombát robbantott az MSZP: napvilágot látott egy titkos kormányhatározat, aminek beláthatatlan következményei lesznek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Magyar Szocialista Párt az országos sajtószolgálathoz eljuttatott dokumentumában közölte, tudnak arról a titkos kormányhatározatról, ami beláthatalan következményekkel járhat.

Az MSZP szerint  a Fidesz ezzel a titkos kormányhatározattal küld még több embert a halálba -írja drámai hangvételű közleményében a párt.Mint fogalmaznak: az Orbán-kormány ismét bebizonyította, hogy egyáltalán nem érdekli a betegek gyógyulása, hiszen a hatalmas orvoshiány ellenére titkos kormányhatározatban rendelt el létszámstopot a kórházakban.

Mindezt annak tudatában teszi, hogy már eddig is több mint 46 ezer ember idő előtti halálát okozta az ámokfutása az egészségügyben, hiszen 10-ből 8 haláleset megelőzhető lenne, ha a betegek időben megfelelő ellátást kapnának.

A teljesen értelmetlen titkos döntés mögött az húzódhat meg, hogy a létszámstop nemcsak az egészségügyre fog kiterjedni, hanem az egész közszférára, amivel a Fidesz az év végi létszámstatisztikákat akarja így kozmetikázni.

Ha valóban erről van szó, akkor ennek a lépésnek emberéletekben mérhető következményei lesznek.

Az MSZP követeli, hogy azonnal állítsák le a létszámstopot és hozzák nyilvánosságra a titkos kormányhatározatot. Kásler miniszternek pedig meg kell válaszolnia a kérdést: valóban a jó létszámstatisztikák miatt kell még több embernek meghalnia?

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük