forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába volt minden, úgy néz ki az ellenzék nagyon elhúzott a Fidesz mellett.

Katasztrófális adatokat kaptak Orbánék. Alig egy hónappal a budapesti eredmények után kiderült, hogy vidék Magyarországa sem kér többé a Fideszből. Magyarország gerincét pedig a vidék adja, aminek úgy néz ki felnyílt a szeme.

Ma megismételt polgármester-választát tartottak Jászberényben. Még végleges adatok nincsenek, de nagyon úgy néz ki, hogy az ellenzék kétharamdos győzelmet aratott a kormánypártok felett ezért elmondható, hogy a főváros után vidék Magyarországa is elfordult a Fideszről.

Kérdés, hogyan reagálnak erre a megsemmisítő erejű választási eredményre.

Jászberényben újra meg kellett tartani a választásokat, ahol az elleznzék nyert alig 14 szavazattal. Az okok pedig nem mindennapiak, volt például olyan, hogy idegenek mentek be a szavazókörökbe, de a hivatalos okok között szerepel az is, hogy a szavazatszámláló bizottsági tagok „kontrollálatlanul mozogtak”, de a szavazási szándékot torzító pénzfelajánlások történtek, melyek befolyásolták a választás eredményét.

A mostani eredmények azonba minden kétséget kizárnak ugyanis:

80%-os feldolgozottaág mellett az eredmények

  • BUDAI LÓRÁNT (Ellenzék)- 6 716 (63.82%)
  • DR. SZABÓ TAMÁS (Fidesz) – 3 547 (33.71%)

Megroppant a Fidesz hatalma és egyre inkább a lejtőn a párt támogatottsága. Összeszedheti magát a Fidesz? Várjuk kommentben a véleményét!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: