Olvassa el, önt is értintheti: Veszélyes lehet, tömegesen élelmiszervisszahívást rendelt el az egyik legnagyobb áruházlánc


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Információink szerint veszélyes lehet, ezért az egyik legnagobb hazai forgalamzó termékvisszahívást rendelt el.

Ha mostanában vásárolt tésztát nagyon legyen figyelmes, ugyan az egyik legnagyobb hazai áruházlánc a LIDL visszahívja és egyben kéri a fogyasztókat, hogy semmiképpen se fogyasszanak az áruházban forgalmazott gyorsfagyasztott leveles tésztából.Az áruház szerint ugyanis a gyártási folyamatok közben  fémforgácsok kerülhettek a készítménybe.

A NÉBIH tájékoztatása szerint:

A gyártás során fémforgácsok kerülhettek a Lidl által forgalmazott gyorsfagyasztott leveles tésztába, ezért azt kérik, aki vásárolt az alábbi jellemzőkkel bíró tésztából, ne fogyassza el azt!

  • Termék neve: Culinea Leveles tészta, gyorsfagyasztott
  • Kiszerelés: 500 g
  • Gyártó: Nyíregyházi-Kenyérgyár Kft.
  • Minőségmegőrzési idő: 27.02.2021

A leveles tésztát bármelyik Lidl üzletben visszaveszik. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik. A termék más minőségmegőrzési idejű tételeire, illetve a Lidl által forgalmazott más termékekre a visszahívás nem vonatkozik – írt a Nébih.

Kérjük ossza meg ezt a bejegyzést, hogy minél többen értesülhessenek róla.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük