Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony bizony a nap, amikor annyira visszafelé sült el a jobberek fegyvere, amilyen csodajeleneteket még a Gyalog Kakukk és a Périfarkas küzdelmeiben sem láttunk.

Persze mindehhez kellett a DK elnökségi tagja a kvízprofesszor Vágó István kreativitása is. Merthogy a jobboldali sajtó évek óta támadja Gyurcsány Ferencet azzal, hogy alkoholista. Hiába nyert már pert is ebben a témában a DK elnöke, mindent elkövetnek, hogy besározzák a nevét.

Nemrégiben komoly bizonyítékot is előbányászott a PestiSrácok nevű Fidesz közeli propagandaportál – akik egyébként minden héten egy kocsmából szoktak előben szónokolni – melyen Gyurcsány olyan otromba bűnt követ el, mint hogy megiszik egy korsó sört miköben Berlinben várakozott a repülőgépére.

Na erre a mocskolódásra válaszolt egy nagyon kiválót a DK elnökségi tagja Vágó István, aki nagyon nagyon a humoránál lehetett, hiszen annyira betalált válaszával, hogy az egész jobboldal fülét-farkát behúzva szaladhat panasznapra oda, ahová akar.

Vágó ugyanis közösségi oldalán osztott meg egy képet, az alábbi szöveggel:

A lakájsajtó szerint persze Orbán nem alkoholista.
Ő Nemzeti Italozó.

Egyet ért Vágó Istán válaszával? Akkor kérjük ossza meg ismerőseivel ezt a bejegyézt, hogy más is láthassa, mennyire csúnyán lejáratta magát ezzel a jobboldal.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: