Gyurcsányt akarták alázni, de visszafelé sült el, ennyire még soha nem égették be Orbánt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bizony bizony a nap, amikor annyira visszafelé sült el a jobberek fegyvere, amilyen csodajeleneteket még a Gyalog Kakukk és a Périfarkas küzdelmeiben sem láttunk.

Persze mindehhez kellett a DK elnökségi tagja a kvízprofesszor Vágó István kreativitása is. Merthogy a jobboldali sajtó évek óta támadja Gyurcsány Ferencet azzal, hogy alkoholista. Hiába nyert már pert is ebben a témában a DK elnöke, mindent elkövetnek, hogy besározzák a nevét.Nemrégiben komoly bizonyítékot is előbányászott a PestiSrácok nevű Fidesz közeli propagandaportál – akik egyébként minden héten egy kocsmából szoktak előben szónokolni – melyen Gyurcsány olyan otromba bűnt követ el, mint hogy megiszik egy korsó sört miköben Berlinben várakozott a repülőgépére.

Na erre a mocskolódásra válaszolt egy nagyon kiválót a DK elnökségi tagja Vágó István, aki nagyon nagyon a humoránál lehetett, hiszen annyira betalált válaszával, hogy az egész jobboldal fülét-farkát behúzva szaladhat panasznapra oda, ahová akar.

Vágó ugyanis közösségi oldalán osztott meg egy képet, az alábbi szöveggel:

A lakájsajtó szerint persze Orbán nem alkoholista.
Ő Nemzeti Italozó.
Egyet ért Vágó Istán válaszával? Akkor kérjük ossza meg ismerőseivel ezt a bejegyézt, hogy más is láthassa, mennyire csúnyán lejáratta magát ezzel a jobboldal.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük