Kálmán Olga - Fotó: Google News
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

KÁLMÁN OLGA  meglépte a váratlant, azt is mondhatnánk hogy 19-re lapot húzott…

Kálmán Olga ugyanis a mai napon bejelentette, hogy a Demokratikus Koalíció politikusaként folytatja. Ez nagy erősítés a demokratáknak és nagy esélycsökkentés a NER-világnak! Már a budapesti előválasztáson is a DK támogatásával indult, de állítása szerint annyira megkedvelte a közösséget, hogy úgy döntött csatlakozik hozzá.

“A jövőben Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettessel fogok dolgozni. Szeretnék tenni azért, hogy Budapest egy jobb hely legyen! Kövesd élőben a sajtótájékoztatómat!” – írta Kálmán a közösségi oldalán.

“Egy főváros vezetőségének kötelessége, hogy a kultúra mindenki számára elérhető legyen. (…) Szeretném, hogy ha bárhol a világon megkérdezik az embereket, mi jut eszébe Budapestről, akkor a pezsgő kulturális élet jusson eszébe. (…) Tanácsadóként már van is egy tanácsom: a budapesti beruházásokból befolyó összegek egy százalékát kötelező legyen a főváros kulturális életére fordítani…”

“DK-s politikusként mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ez az ország jobb, szabadabb ország legyen.” – mondta a sajtótájékoztatón Kálmán Olga.

Sajtótájékoztató Gyurcsány Ferenccel és Gy. Németh Erzsébettel:

 

Forrás: Kálmán Olga közösségi oldala / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: