Friss! – Kálmán Olga meglépte a váratlant! Halkan jegyezzük meg, hogy Orbán ettől biztosan kiakad


Kálmán Olga - Fotó: Google News
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 413

KÁLMÁN OLGA  meglépte a váratlant, azt is mondhatnánk hogy 19-re lapot húzott…

Kálmán Olga ugyanis a mai napon bejelentette, hogy a Demokratikus Koalíció politikusaként folytatja. Ez nagy erősítés a demokratáknak és nagy esélycsökkentés a NER-világnak! Már a budapesti előválasztáson is a DK támogatásával indult, de állítása szerint annyira megkedvelte a közösséget, hogy úgy döntött csatlakozik hozzá.

“A jövőben Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettessel fogok dolgozni. Szeretnék tenni azért, hogy Budapest egy jobb hely legyen! Kövesd élőben a sajtótájékoztatómat!” – írta Kálmán a közösségi oldalán.“Egy főváros vezetőségének kötelessége, hogy a kultúra mindenki számára elérhető legyen. (…) Szeretném, hogy ha bárhol a világon megkérdezik az embereket, mi jut eszébe Budapestről, akkor a pezsgő kulturális élet jusson eszébe. (…) Tanácsadóként már van is egy tanácsom: a budapesti beruházásokból befolyó összegek egy százalékát kötelező legyen a főváros kulturális életére fordítani…”

“DK-s politikusként mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ez az ország jobb, szabadabb ország legyen.” – mondta a sajtótájékoztatón Kálmán Olga.

Sajtótájékoztató Gyurcsány Ferenccel és Gy. Németh Erzsébettel:

 
Forrás: Kálmán Olga közösségi oldala / BalraMagyar

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 413
  • 413
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük