Vadai Ágnes DK - Fotó: Vadai Ágnes FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció politikusa nem tudott eljutni a TV studióba, azt azonban senki nem tudja megakadályozni, hogy elmondhassa a véleményét.

A politikusnő közösségi oldalán osztotta meg az alábbi történetet:

1,5 órával ezelőtt szó szerint áttörtem a rendőrökön, hogy eljussak az ATV-be. – kezdi történetét Vadai Ágnes. A politikus szerint azonban alig egy nappal később már nem volt ennyire rózsás a helyzet, ugyanis:

Ennek ellenére ma legyőzött az Erdogan generálta totális dugó.

Azt megakadályozta, hogy ma bejussak a stúdióba, de azt nem tudja megakadályozni, hogy elmondjam: Soha nem lesz magyar nemzeti érdek ártatlan civilek megölése, megsebesítése, még akkor sem, ha Orbán meg Áder ezt súgta neki!

Mi magyarok nem ilyenek vagyunk!

Vadai mellett Szabó Tímea a Párbeszéd politikusa is azt mondta:

Szégyen gyalázat, hogy Orbán egy véreskezű tömeggyilkost fogad úgy, hogy közben szellemvárost csinál Budapestből! Üzenjük, hogy ez a mi városunk, nem senkiházi diktátoroké! A Párbeszédben mélyen elítéljük Erdogan kurdok elleni mészárlását, és teljes szolidaritásunk a kurd népé!

Oszd meg, hogy eljusson mindenkihez: Mi magyarok nem kérünk a diktátorokból! – írja közleményében a Demokratikus Koalíció politikusa Vadai Ágnes.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: