Szél Bernadett
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amikor megkérdeztem a kormányt, hogy miért vétózták meg első körben a török megszállást elítélő uniós határozatot, azt válaszolták, hogy inkább támogatják a háborút, ha úgy kisebb eséllyel indulnak meg a menekültek Európa felé.

Ez azt jelenti, hogy inkább támogatják, hogy ártatlan gyerekek és felnőttek haljanak meg egy kizárólag a török hatalmi érdekeket szolgáló háborúban, inkább támogatják, hogy 70 ezren kényszerüljenek otthonuk elhagyására, inkább támogatják, hogy a török hadsereg hidegvérrel leszámoljon több politikai ellenfelével is, köztük a 35 éves kurd politikusnővel, Hevrin Khalaffal.

A magyar kormány inkább választotta a háborút és állt egy háborús bűnös mellé, minthogy kiállt volna a kurdok otthonukból való elűzése, ártatlanok meggyilkolása ellen.

Egy olyan nép mellett, amelynek nincs saját állama, amelynek tagjai hányattatott módon, több országban szétszórva élnek és számítanak megbízható szövetségesnek az Iszlám Állam elleni harcban.

Erdogan török elnök mai látogatása a megcsúfolása mindannak, amit emberségnek, humanitásnak nevezünk. Orbán Viktor a török elnök fogadásával egy háborús bűnösnek ad menlevelet és egyúttal jelzi, neki már az emberi élet sem számít, ha politikai érdekekről van szó.

Szégyen, hogy idáig süllyedt a magyar kormány és hogy nap nap után adják egymásnak a kilincset a Karmelita kolostorban a más népek szuverenitását semmibe vevő illiberális vezetők.

‼️ Egy dolgot azonban ne felejtsen se Erdogan, se a többi illiberális cinkos: őket nem Magyarország látja szívesen, csak a magyar kormány.

Erről nem fog beszámolni a kormánysajtó, ezért kérjük, ossza meg ezt a bejegyést


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: