Megőrülsz: akkora erkölcsi győzelmet aratott Gyurcsány Ferenc a propagandasajtón, ami felér egy hatalmas kijózanító pofonnal


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke, korábbi miniszterelnök hatalmas erkölcsi győzelmet aratott. Ez pedig nem kis szó. Az van ugyanis, hogy előbb vagy utóbb minden aljas hazugság elelpleződik.

Évek óta építik a jobboldali médiában azt az aljas rágalmat, ami szerint a korábbi miniszterelnök Gyurcsány Ferenc alkoholista és részegen szokott rendezvényeken megjelenni.

Ezeket a vádakat hol manipulált videókkal igyekeznek alátámasztani, hogy csak vagdalkoznak a vakilágba. Most azonban fordult a kocka.Ugyanis nem más mint a Bíróság mondta ki, hogy bizony Gyurcsány nem részegen tartott sajtótájékoztatót hiába állították a Mészáros Lőrinc érdekkörébe került megyei lapok.

A bíróság ítéletének megfelelően a Zala Megyei Hírlap volt kénytelen ezt a helyreigazítást tenni:

Sajnálkozásunkat fejezzük ki amiatt, hogy 2018. március 14. napján megjelent „Zavart állapotban kampányol Gyurcsány (szavazás)” című cikkünkkel valótlanul híreszteltük, hogy Gyurcsány Ferenc részegen tartott sajtótájékoztatót, a jogsértésért Gyurcsány Ferenctől bocsánatot kérünk.

Ezekből a kis győzelmekből épül újra az igazság. Kérjük ossza meg ismerőseivel.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük