Hadházy Ákos kegyetlenül kiosztotta Orbán Viktort – köpni-nyelni nem tud a felcsúti Pelé


Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 602

Hadházy kegyetlenül kiosztotta Orbánt.

A miniszterelnök úr ma reggel sokadszorra dobta be, hogy mindenki bevándorláspárti/sorosbérenc, aki bírálni meri az ő rendszerét.A sokat emlegetett harmadik tábla egy decens, visszafogott válasz volt a hasonló, primitív és ostoba állításokra, amiket persze a sokmilliárdért fenntartott propagandagépezet éjjel-nappal ismételget a parlamentben és azon kívül is.

A miniszterelnök úr orimitív és ostoba nyilatkozata egyébként nem csak az ellenzéki politikusokat sértette, hanem azokat a milliókat is, akik tudják:

Erdogan egy háborús bűnös diktátor!

Azt se felejtsük el, hogy a miniszterelnök ma megint kapott egy saját, félórás műsorsávot a Kossuth Rádióban, ahol ellenzéki vezető évek óta nem szólalhatott meg élőben.

Erről szólt a második tábla is.
STOP PROPAGANDA!Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 602
  • 602
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük