Lesz feszültség: Meglepő követeléssel állt elő a Momentum – mit lép a többi ellenzéki párt?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ez a második bomba a mai napon. Nem elég, hogy Borkai lemondott, máris itt az újabb meglepetés.

Dacára annak, hogy Győrben nincs pár hete, hogy lezajlottak az önkormányzati választások és az összes ellenzéi párt a DK polgármesterjelöltjét Glázer Tímeát támogatja, a Momentum máris új jelölt után nézne Borkai lemondása után.A párt szerint ahelyett, hogy autómatikusan Glázer Tímeát indítanák el a választásokon, a Momentum előválasztást akar. A Momentum szerint:

Budapest és Ferencváros esetében bebizonyosodott, hogy az előválasztás működik.

Erősíti a részvételiséget és a demokráciát, hiszen a város/kerület lakói dönthették el, hogy ki legyen mindannyiunk közös jelöltje a Fidesz ellen.

Érdemi programalkotást és vitákat hozott, amitől az utóbbi 9 évben meglehetősen elszoktunk.

Felpörgette az ellenzéki politikusokat is, hiszen a verseny és a kampányműködés jó hatással van mindenki teljesítményére.
Tematizálta a médiát, végre a víziók és a jövő tervezése uralta a hírműsorokat és az online/offline sajtót.

Lehetőséget adott, hogy új, friss arcokat is megismerjenek a választók.


És persze, ami a legfontosabb, hogy működött, hiszen mind Budapest, mind Ferencváros esetében győzni tudott az előválasztáson győztes, közös ellenzéki jelölt.

Borkai Zsolt lemondása után, itt a lehetőség, hogy Győr legyen a következő helyszín, ahol előválasztással dől el a közös ellenzéki jelölt személye! Legyen előválasztás Győrben is!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük