A szocialista Török Zsolt egyetlen egy fényképpel oltári gyomrost vitt be Orbánnak


Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gyakorlatilag emiatt bukták el az önkrományzati választást.

A Borkai ügy nem csak azért robbant akkorát mert nyílvánosan rossz lányokkal lépett félre, hanem mert mindezt luxuskörülmények között tette.Ez a fajta luxuséletmód azonban nem csak Borkaira, hanem szinte valamennyi vezető fideszes politikusra jellemző. Emlékezzünk csak Rogán Antal méregdrága hátizsákjára, vagy ne adj isten Habony Árpád esküvőjére, hogy a Kis Grofó koncertre helikopterrel járó esetről már ne is beszéljünk.

Ezzel szemben Karácsony Gergely főpolgármester biciklivel érkezett első napjána városházára, sőt. A mostani kormányülésre sem akárhoyan érkezett. Erről készített fényképet Török Zsolt:

 

Karácsony Gergely biciklivel jár, vagy busszal (mint én  ). Ezzel szemben a Borkai-párt politikusai luxus-repülőznek, helikoptereznek, yachtoznak, és 82 milliárdért “vesznek” luxus autókat.

Önnek melyik szimpatikusabb?
Erről persze a jobboldali sajtó nem fog beszámolni, ezért kérjük ossza meg ismerőseivel.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük