Váratlan fordulat Győrben: előkerült egy dokumentum, a rendőrség már nyomozásba kezdett


Borkai Zsolt
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP-s képviselő azután tett feljelentést, hogy nem engedték be az ülésre.

Közokirat-hamisítás gyanújával indított nyomozást a rendőrség a győri választási bizottság szeptember 20-i határozata miatt – írja a 24.hu.Az MSZP-s Juhász István tett feljelentést, miután aznap este nem tudott bejutni a Helyi Választási Bizottság ülésére, ahol épp az ő beadványát tárgyalták volna.

A portás nem engedte be Juhászt, állítólag utasítást kapott erre, a másik ajtó pedig be volt reteszelve.

Juhász egy politikustársával az utcán várta a HVB tagokat, azonban csak Csörgits Lajos aljegyzőt és az önkormányzat jogi osztályának egyik munkatársát látták távozni.

Az aljegyzőt kérték, ha valóban volt ülés, mutassák meg az aláírt jegyzőkönyvet, ám ezt Csörgits megtagadta, majd később az önkormányzathoz tartozó internetes oldalon mégis megjelent egy hivatalosnak tűnő határozat, amelyben elutasították a Borkai Zsolt egyik kampányrendezvénye miatt beadott panaszt.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük