Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon fontos ügyben támogatja a publicista a megválasztott főpolgármestert.

Közösségi oldalán jelentette be Puzsér Róbert Karácsony Gergely korábbi választási ellenfele, hogy támogatja a főpolgármestert a Lokál elleni küzdelmében. Közösséégi oldalán így fogalmaz Puzsér:

“A Lokál címmel terjesztett propagandaharsona sajtószabadságról hisztizik, mert Budapest új főpolgármestere nem akarja engedni az állami milliárdokból nyomtatott vécépapírt a BKV járatain és állomásain terjeszteni.

Az arrogáns országurak ott tartanak dagályosan hömpölygő önsajnálatukban, hogy Karácsony Gergely máris diktátor, a Lokál meg a sajtószabadság kicsiny szigete a kegyetlen zsarnokság elleni harcban.

Jelzem, hogy ez esetben a Lokál elődjét, a Metrót Tarlós István szintén diktátor módjára tiltotta ki, amikor annak tulajdonosa, Simicska Lajos g*cizésbe menően b@szott össze korábbi cimborájával, Ország Viktorral.

Nagy kár, hogy erről akkortájt szó sem esett a sajtószabadságra oly kényes H@bony Árpád egyik l@pjában sem. Jelzem továbbá, hogy egy sajtóterméknek a BKV infrastruktúráját használni cseppet sem a sajtószabadság része – és azt most ne is firtassuk, hogy ez a szennylap megállás nélkül h@zudozik, nem a piacról, hanem az adófizetők pénzéből él, tulajdonosa pedig maga a két lábon kokainozó h@zugság és gyűlöletkeltés.

A jelenség egyetlen valóban érdemleges és viszonylag szokatlan vonása, hogy a hatalmi gőgjét nap mint nap példás fölényességgel gyakorló Fidesz miként gyúr rá az áldozatok mártíromságának álságos metoo-pózára. Készül az új szabadságharc ezúttal nem Brüsszel, hanem a veszélyes Főpolgármesteri Hivatal ellen.

Lesz-e Ország Viktorban elég erő és elszántság, hogy megvédje a keresztény szabadságot? Minden eszköze megvan hozzá: a tömegközlekedést éppúgy elveheti a fővárostól, ahogy korábban elvette az iskolákat és a kórházakat.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: