Fekete-Győr konkrétan diktátornak nevezte Orbánt, s a többi jelzővel sem finomkodott… – Kell féltsük az ifjú politikust?


Fekete-Győr András - Fotó: Fekete-Győr András Facebook oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Fekete-Győr András elmondta, szerdán a NAV nyomozói nem motozták meg, bár volt rá felhatalmazásuk. Szerinte elszámoltak minden forinttal, amit a tavalyi kampányban felhasználtak, az ÁSZ költségvetési csalás gyanújával mégis feljelentette őket. A Népszavát idézve a 24.hu azt írja, a Momentum elnöke a sors fintorának nevezi, hogy éppen Vlagyimir Putyin látogatásakor szállta meg székhelyüket a NAV. „A civilek, ellenzéki pártok, más véleményen lévők vegzálása a putyini Oroszországban megszokott, Orbán pedig hithű tanítványa a diktátornak. Október 13-án a Fidesz történelmi vereséget szenvedett, márpedig, ha egy elnyomó rendszert megsuhint a változás szele, megijed, és odacsap” – vélekedik a pártelnök.

Szerinte a Momentum besározása, nyomasztása, tesztelése a cél, de tiszta a lelkiismeretük, nekik nincs félni-, takargatni, veszítenivalójuk. Összezárnak, dolgoznak tovább annak biztos tudatában, hogy jó úton járnak. „Jöjjenek csak, de 2022-ben jönni fogunk mi is” – jelentette ki Fekete-Győr.

Az ellenzéki összefogás konfliktusairól azt mondja, az elveiket nem adják fel, „mert elvek nélkül győzni, az nem siker”. Megítélése szerint ez a hozzáállás nem gyengítheti az ellenzéki összefogást, hiszen csak annyit követelnek „az emberek nevében, hogy senki se lopjon közpénzt, működjön átláthatóan, fordítsa az erejét az egészségügyre, oktatásra, környezetvédelemre, és legyen korrekt a másikkal.” Szerinte jó jel, hogy Lackner Csabát az MSZP kizárta, hisz abban, hogy az együttműködésbe a többi ellenzéki párt is ad valamit, de azt is látja, hogy most túl sokan vannak.Reméli, hamarosan eljön a közös munka ideje és nem zárja ki a szorosabb együttműködést Botka Lászlóval sem, bár hozzájuk Szél Bernadett és Hadházy Ákos áll a legközelebb. „Remélem, 2022-től már egy politikai közösségben folytathatjuk” – mondja Fekete-Győr.

Forrás: ATV 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük