Dobrev Klára beszólt Orbánnak, nem kicsit, nagyon


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.3K

Nem leányálom manapság fideszes képviselőnek lenni az unióban – vélekedett Dobrev Klára az ATV Egyenes Beszéd című műsorában
“Ha sikerül megszerezni a bővítési portfóliót, akkor a keleti partnerség ügyében szoros együttműködésünk lesz Azerbajdzsánnal és a tagsági tárgyalás ügyében pedig Törökországgal (…) Örömmel állunk az Önök rendelkezésére, hogy segítsük az Önök törekvéseit.” – mondta Orbán.

Mindez azért nagyon gáz, mert az EU alapokmánya szerint, ha valaki biztosi kinevezést kap, megszűnik kötelezettsége az országával szemben és addig, amíg a poszt birtokosa csak a közösség érdekeit szabad szem előtt tartania. Ezt eddig valamennyi biztosunk – Navracsics Tibor is – betartotta.

Ursula von der Leyen szűrőjén keresztül ment Várhelyi Olivér jelöltsége az uniós biztosi posztra. Dobrev szerint azonban nem sikerült olyan embert elfogadtatnia a kormánynak, aki azonosult a kabinet politikájával, így egy brüsszeli bürokratát jelölt Orbán Viktor.
Közben a portfólióról még mindig nincsen döntés, de a miniszterelnök Türk Tanácsban elhangzott mondataival szinte biztos, hogy nem fogja megkapni a bővítésért felelős portfóliót…Nem leányálom manapság fideszes képviselőnek lenni az unióban – vélekedett Dobrev Klára az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a riport végén.

Forrás: Városi Kurír


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.3K
  • 1.3K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük