Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik alelnöke szerint sosem látott mélységben van a kormánypropaganda.

A korábbi fideszes fővárosi vezetés által kitartott Pesti Srácok újabb mélységbe süllyedt megszűnéstől való rettegésében.

Lejárató cikkükben sugalltakkal szemben azokra a politikai hullákra gondoltam, akik képtelenek voltak a megújulásra, képtelenek voltak felismerni az idők szavát és 10, 15, 20 évvel ezelőtti sérelmeiket kérik számon például egy ilyen mocskolódó cikkben rajtam és politikai közösségünkön – irja Stummer János, a Jobbik alelnöke.

A politikus szerint jobban tenné a Pesti Srácok, ha ’56 emlékének elárulását azon az emberen kérnék számon, aki volt kommunistákat emelt államtitkári és miniszteri rangban kormányaiba.

Azokat, aki eltűri, hogy az életüket ledolgozott rendes magyar emberek kárára kommunista bűnösöknek utaljanak luxusnyugdíjakat, aki következetesen blokkolja immár évtizedek óta az ügynökakták feltárását és az államszocializmus bűnelkövetőinek elszámoltatását aki a KGB-s Putyin szolgálatába szegődött és közép-ázsiai bolsevik diktátorokkal barátkozik.

Egy ötlettelen módon félremagyarázott szónoki fordulat áll tehát szemben a kommunista bűnök több évtizede tartó tudatos elfedésével – írja a Jobbik.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: