Nem vicc: A Fideszesek új fővárost akarnak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.2K

Vagy talán csak elég lenne magukba nézniük, hogy rájöjjenek, miért is buktak ilyen hatalmasat.

Természetesen a válaszátok után nem sokkal megszólalt a Fidesz értelmiségi “civil” tagozata a CÖF is, melyet egyesek gúnyosan csak Civilbe Öltözött Fidesz-nek hívnak (Civil Összefogás Fórum). Szóvívőjök, aki mindig tudja mit kell mondani:– szóval igen, Ő azt közölte, hogy az október 13-án tartott választások eredményeként ma részben ismét Debrecen töltheti be a nemzeti ellenállás új “fővárosának” szerepét.

hvg.hu szemlézte ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász és a CÖF-CÖKA szóvivőjének blogbejegyzését, melynek címe A konzervatív Debrecen, mint a nemzeti ellenállás fővárosa.

Lomnici az írásában végig veszi a város történetét abból a szemszögből, hogy mindig sorfordító szerep jutott Debrecennek a magyar történelemben. Megemlíti, hogy a város volt már a nemzet fővárosa, itt lett kimondva a Habsburg-ház trónfosztása, és 1944-ben pedig az ideiglenes nemzetgyűlés is itt működött.

A CÖF szóvivője a végén aktualitást is ad írásának.
“A 2019. október 13-án tartott magyarországi önkormányzati választások sajátos politikai konzekvenciáinak eredményeként, ma részben ismét Debrecen töltheti be a honi konzervativizmus politikai hátországában kiemelt szereppel bíró közigazgatási központ, és a szellemi-közéleti értelemben vett és pertinax acisnemzeti ellenállás új „fővárosának” szerepét”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.2K
  • 2.2K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük