Vajna (Palácsik) Tímea - Fotó: VT FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Több felfáborodott kommentárt olvasni az interneten azután, hogy Vajna Tímea alig egy nappal halottak napja előtt nem akármit művelt.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott az internet népe most is kemény erkölcsi ítéletet hozott. Több száz pro és kontra vélemény jelent meg az üggyel kapcsolatosan.

A halottak napja az elmélyülésről és az emlékezésről kellene, hogy szóljon, főleg akkor, ha valaki az idén, néhány hónappal ezelőtt búcsúzott el a férjétől, nem pedig egy nappal halottak napja előtt magamutogatásról és “bulikázásról” – foglalhatjuk össze azokat a kommenteket az internetről, amelyek Vajna Timeát kritizálják.

Vajna Tímea ugyanis részt vett azon a bulin, amelyet Gattyán György, hazánk harmadik leggazdagabb embere tartott.

Halloween-bulit tartott a Docler Holding, Gattyán György vállalata, és az Instagramra kikerült posztok szerint az este igen látványosra sikeredett – szúrta ki a 24.hu.

 

https://www.instagram.com/p/B4S4PesALYL/?utm_source=ig_embed

 

Azt, hogy mennyire ízléses egy özvegynek a gyász első évében halottak napja előtt bulikra járnia természetesen nem tisztünk megítélni, mindenesetre az tény, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot Vajna Timi legújabb húzása.

“De hisz nem rég halt meg a férjed?!”

Olvasható a kommentek között, míg mások az özvegy gyászát kérdőjelezik meg. Mi nem akarunk ítélketni, viszont vájuk olvasóink véleményét a cikk alatt. Mindenkit megkérünk, hozzászólását kultúrált hangnemben tegye meg.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: