Kemény mondatok a vezető ellenzékitől: “Csalódás, hogy a Fidesz épp rajtunk keresztül szivárgott be az ellenzékbe”


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Eléggé nyíltan beszélt!

Még elnöki ambíciókkal adott interjút a Magyar Narancsnak Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője (aki időközben visszalépett a jelöltségtől), ahol alapvetően pártja jelenéről és jövőjéről beszélt.Érdekes momentum a beszélgetésben, amikor Jakab arról kezd elmélkedni, hogy a Fidesz hol talált magának partnert az ellenzéki együttműködés megakasztására, azaz hol vannak kollaboránsok.

Volt olyan hely, ahol a Fidesz minden eszközzel próbálta megakasztani ezeket a tárgyalásokat (mármint az együttműködés tárgyalásait- a szerk.), és voltak olyan pártszervezetek és helyi politikusok, akikben játszótársra találtak.

Ekkor jön a kérdés, hogy arra a négy jobbikos jelöltre is gondolt, akik lényegében a Borkai-ügy kirobbanása pillanatában léptek le az ellenzéki együttműködésből Győrben, ami természetesen a kormánypárt malmára hajtotta a vizet.

A győrit a Fidesz által generált, elszigetelt esetként tudom értékelni. Ott a Fidesz betette a lábát az ellenzéki együttműködésbe, és óriási csalódás, hogy ezt éppen a Jobbikon keresztül tudta megtenni.

Megjegyzem, Miskolcon épp egy LMP-s képviselő volta az, aki a választás előtt hirtelen a Fidesz-médiában üzente meg, hogy kilép az együttműködésből.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük