Hadházy Ákos kikelt magából, bukhatják a többséget: nevetséges indok miatt a bíróság kötelezi a szavazás megismétlését


Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.3K

Meg vagyunk döbbenve a Pécsi Ítélőtábla végzésén, amely szerint meg kell ismételni a választást két szekszárdi választókerületben. – írja Hadházy Ákos.

A politikus szerint az ÉSZ(Éljen Szekszárd, szerk.) jelöltjeinek szörnyű bűnei közt szerepel, hogy ennivalót vittek a szavazóköri delegáltaknak, a fideszes szavazatvásárlás bezzeg nem érdekelte a bíróságot.

Bár mélyen igazságtalan a döntés, puffogás helyett tekintsünk rögtön előre!November 10-én vasárnap megismételt választás a 2. és a 8. választókerületben, a tét a közgyűlési többség, vagyis az, hogy a Fidesznek továbbra is szabad keze lesz-e ellopni mindent a szekszérdiaktól.

November 10-ig még rengeteg dolgunk van: házról házra kell járni ezt a két választókerületet, beszélni kell MINDENKIVEL, aki ott lakik. Kérem, hogy aki tud, segítsen! Aktivisták jelentkezését várjuk.

Kérem, aki rá tud szánni egy-két napot, privát üzenetben jelentkezzen vagy a szekszard@europaiugyeszseget.hu email-címen!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.3K
  • 1.3K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük