Fájó ponton csapott oda Karácsony – Ekkora pofont még nem kapott a lakájmédia


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Cenzúrát, betiltást emleget a Lokál, miután a főváros fel akarja bontani a közterület használati szerződést a lap kiadójával.

A főpolgármester a Facebookon szólt vissza a lapnak: “Sajtószabályozás ügyében én leginkább Deák Ferenccel értek egyet: Legyen egy sor a törvény: hazudni nem szabad. Na, ennek a törvénynek a Lokál biztosan nem felelne meg.

Ennek ellenére természetesen nem tudom, és nem is akarom betiltani. De azt nem hagyom, hogy a főváros asszisztáljon a gyűlöletkeltő hazugságaik terjesztéséhez!”A lokál terjesztésének a leállítása lényegében a budapestiek akarata. Karácsony programjában benne volt, és Karácsonyt megválasztották a fővárosiak. Ez a választói akarat. Ezzel az egésszel azt mondta, hogy nem tudja megszüntetni a lapot, meg nem is akarja, hanem felbontja a szerződést, amivel a lokál terjeszthető (ingyen) közterületen. Azaz az önkormányzat nem fog fizetni érte, hogy teleszórják a hazugságokkal ingyen a várost.

Forrás: Facebook / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük