Rendkívüli: Pofára esett a Fidesz – újraszámolták a szavazatokat, mégis az ellenzék nyert


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.9K

A Fővárosi Itélőtábla döntése alapján kellett újraszámolni a szavazatokat.

Valami nem stimmelt a szavazatok összeszámlálásával, mert a mostani megismételt számlálás alkalmával mégis az ellenzék jelöltje aratott győzelmet. Valahogy….Bereczki Miklós Soroksár ellenzéki polgármesterjelöltje nyujtotta be a kifogást, hiszen abban az egyéni önkormányzati körzetben azaz Sorokság 6. számú választókörzetében valami nem stimmelt, ezért újraszámlálást kezdeményezett.

A politikus szerint “a Fővárosi Ítélőtábla által végzett újraszámlálás is engem hozott ki győztesnek, ráadásul találtak még néhány szavazatot, így még a különbség is nőtt.”

Így most már teljes egészében biztossá vált, hogy az ellenzéki politikus veheti a kezébe a mandátumot.

“Nagy öröm, hogy a bíróság független és szakmai döntésével megerősítette Soroksár 6-os körzet választóinak akaratát, amit ezúton is köszönök újra!

Nagy munka áll most előttünk, mely során kizárólag Soroksár érdekét fogjuk szem előtt tartani!” – írja bejegyzésében az ellenzéki politikus.
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.9K
  • 2.9K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük