Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem mindennapi döntést hozott a Demokratikus Koalíció erős embere, a párt erzsébetvárosi polgármestere. Az egyik legaljasabb történetre válaszolt a polgármester, aki egyértelmű, de kemény döntést hozott.

Ha a Fideszre gondolunk szinte második vagy harmadik gondolatunk biztosan azok az embertelen képsorok, amiken több gyermekes vagy éppen magatehetetlen embereket lakoltatnak ki, méghozzá rendőri erővel.

A Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat is leállította a kilakoltatásokat a VII. kerületben. -írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A párt közleménye szerint a végrehajtások felfüggesztése már a legközelebbi, jövő hét elején következő kilakoltatásokra is vonatkozik.

A Demokratikus Koalíció és Erzsébetváros önkormányzatának testülete nem hagyja, hogy ma Magyarországon családokat szakítsanak szét és emberek kerüljenek méltatlan helyzetbe a fideszes vezetés miatt.

Mi, európai magyarok a családok büntetése és a kizárólag gazdagoknak kedvező támogatások helyett a valódi segítségben hiszünk. Erzsébetváros új vezetése a garancia arra, hogy a kerület valamennyi lakója biztonságban élhet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...