Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem mindennapi döntést hozott a Demokratikus Koalíció erős embere, a párt erzsébetvárosi polgármestere. Az egyik legaljasabb történetre válaszolt a polgármester, aki egyértelmű, de kemény döntést hozott.

Ha a Fideszre gondolunk szinte második vagy harmadik gondolatunk biztosan azok az embertelen képsorok, amiken több gyermekes vagy éppen magatehetetlen embereket lakoltatnak ki, méghozzá rendőri erővel.

A Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat is leállította a kilakoltatásokat a VII. kerületben. -írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A párt közleménye szerint a végrehajtások felfüggesztése már a legközelebbi, jövő hét elején következő kilakoltatásokra is vonatkozik.

A Demokratikus Koalíció és Erzsébetváros önkormányzatának testülete nem hagyja, hogy ma Magyarországon családokat szakítsanak szét és emberek kerüljenek méltatlan helyzetbe a fideszes vezetés miatt.

Mi, európai magyarok a családok büntetése és a kizárólag gazdagoknak kedvező támogatások helyett a valódi segítségben hiszünk. Erzsébetváros új vezetése a garancia arra, hogy a kerület valamennyi lakója biztonságban élhet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: