Felrobbantotta az internetet a DK erős emberének döntése – ennyire tökösen senki nem lépet még fel a Fidesz legnagyobb bűne ellen


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem mindennapi döntést hozott a Demokratikus Koalíció erős embere, a párt erzsébetvárosi polgármestere. Az egyik legaljasabb történetre válaszolt a polgármester, aki egyértelmű, de kemény döntést hozott.

Ha a Fideszre gondolunk szinte második vagy harmadik gondolatunk biztosan azok az embertelen képsorok, amiken több gyermekes vagy éppen magatehetetlen embereket lakoltatnak ki, méghozzá rendőri erővel.A Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat is leállította a kilakoltatásokat a VII. kerületben. -írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

A párt közleménye szerint a végrehajtások felfüggesztése már a legközelebbi, jövő hét elején következő kilakoltatásokra is vonatkozik.

A Demokratikus Koalíció és Erzsébetváros önkormányzatának testülete nem hagyja, hogy ma Magyarországon családokat szakítsanak szét és emberek kerüljenek méltatlan helyzetbe a fideszes vezetés miatt.

Mi, európai magyarok a családok büntetése és a kizárólag gazdagoknak kedvező támogatások helyett a valódi segítségben hiszünk. Erzsébetváros új vezetése a garancia arra, hogy a kerület valamennyi lakója biztonságban élhet.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük