Parlamenti botrányvideó: Orbán képébe vágták az igazságot, Kövér László alpári örjöngésbe kezdett


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

“Ön miniszterelnök úr nem csak a hatalmát, hanem a szabadságát is el fogja veszíteni”

Ritka pillanatok azok a parlamentben, amikor alkalom nyílik rá, hogy ellenzéki képviselők Orbán szemébe mondhassák az igazságot.Nem amiatt, mert ne lenne mondanivaló, vagy ne lenne bátorság, viszont a magyar miniszterelnök ha teheti, nem vesz részt a parlament ülésein.

Az elmúlt években annyira elfogyott Orbán politikailag, hogy csak és kizárólag akkor lép csak a nyílvánosság elé, ha garantálják neki, hogy a tömeg “baráti”.

Azután, hogy Jakab Péter igen kemény hangon kritizálta Orbánt, melyben nem csak szembesítette a miniszterelnököt azzal, hogy se nem keresztény dolog egy kokaint szívó politikusból újra polgármestert csinálni, se nem polgári attitűd jobbágynak nézni a magyar népet szabályosan elmenekült az ülséteremből.

Miután Orbán és a Fidesz több politikusa elhagyta az üléstermet, Jakab Péter második felszólalásában már nem mással, mint Kövér Lászlóval került összetűzésbe. A házelnök magából kikelve kezdett üvöltözni a politikussal:

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük