Mészáros Lőrinc miatt büntetik meg százmilliárdokra Magyarországot???


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 4K

Sajtóinformációk szerint 300 milliárd forintra bünteti Magyarországot az Európai Unió, ugyanis egy uniós felülvizsgálat során súlyos szabálytalanságokat találtak a víziközmű beruházásnál.

Összesen négy pályázat nyert érvényes ajánlat alapján, a legnagyobbat pedig Mészáros Lőrinc kaszált, a cége 17 szerződést kötött összesen 70 milliárd forint értékben.

A Demokratikus Koalíció a Költségvetés Ellenőrző Bizottsághoz fordul a gyanús ügyletek miatt. Szégyen, hogy a miniszterelnök haveri köre ennyire nyíltan és könnyedén lophatja el az uniós forrásokat. Mi, európai magyarok azonban nem toleráljuk a tolvaj gázszerelőket és korrupt politikusokat.Mindent megteszünk azért, hogy ne tehessék többé büntetlenül zsebre az uniós forrásokat. Ezeket a támogatásokat közvetlenül a településeknek kell megkapniuk, és nem a fideszes oligarcháknak. Azon is dolgozunk, hogy az Európai Ügyészség felelősségre vonja majd a bűnösöket, és ne bújhassanak Polt Péter védelme mögé.

Rónai Sándor
EP-képviselő, a költségvetési ellenőrző bizottság tagja
DK

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 4K
  • 4K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük