Gurmai Zita leleplezte a kormányt, megbocsáthatatlan amit a nyugdíjasok ellen akarnak elkövetni Orbánék


Dr. Gurmai Zita
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.3K

A idősek tisztelete nem csupán jólneveltség, hiszen ők alapozták meg a jelenünket.

Megbecsülésük pedig nem merülhet ki csak szavakban! Többek között erről beszéltem ma a Nyugdíjasok Országos Képviseletének konferenciáján, melyet az idősek hónapja alkalmából rendeztek.

Sajnos a Fidesz-kormány semmilyen szinten nem biztosítja az emberhez méltó időskor feltételeit: a szétrombolt egészségügy, a sokszor megalázóan kevés nyugdíj, a hiányzó szociális biztonság sokszor emberhez méltatlan helyzetekbe kényszeríti az időseket. Mi baloldaliak tudjuk, mit kell majd tennünk: olyan nyugdíjszámítás kell, ami követi a gazdasági növekedést, valamint a bérek és az árak változásait!Nem szabad tovább tiltani a nyugdíj melletti munkavégzést! Vissza kell adni a rokkantnyugdíjasok ellátását és kedvezményeit, és emelni kell a nyugdíjminimumot is! Az MSZP javaslatcsomagja a nyugdíjasok megbecsülésének és az idősek szociális biztonságának megteremtéséről ott van a Parlament előtt. Tudjuk, hogy a Fidesz nem fogja támogatni, de ha önök mellénk állnak, akkor meglesz a támogatottságunk ahhoz, hogy mindezt véghezvigyük! – írja friss bejegyzésében Gurmai Zita a közösségi oldalán.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.3K
  • 1.3K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük