Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Így dolgoztok Ti…

 

Havonta súlyos tízezreket vonnak le a fizetésünkből azért , hogy milliárdokat lophassanak a narancsködösök , mert hát lopni könnyebb , mint bejárni dolgozni , ahogy ezen a képen is jól érzékelhető..

 

Kicsit sőt nagyon kezdem unni azt , hogy amíg egy átlag embert a munkahelyéről hiányzás miatt bármikor kirúghatnak addig az Országgyűlésben ez természetesnek számít , hogy “Jaa Otthon ápolás..Családok éve …kit érdekel dolgozz paraszt ! ” mentalitással MI adófizetők finanszírozzuk ennek a sleppnek a megélhetését , luxus nyaralásait a gázszerelő Lölö pofátlan gazdagodását..Récsöl Gucci táskáját , amivel menőzve dobálja a sz.ros pelenkát..stb.

Te , én..MI mezei melósok megszakadunk 8-10-12-16 órában , hogy ezek akkor is milliókat vigyenek haza , ha NEM IS dolgoznak..

 

Jól van ez így?

NEM!

 

Miközben a beteg gyermekét otthon ápoló szülő,nagyszülő,családtag azon aggódik miből váltja ki a gyógyszert..miből fizeti ki a rezsit..

Miközben a 2 gyermekes család akik deviza hitel károsultak azon rettegnek , mikor jön a végrehajtó kilakoltatni , addig kérem szépen a narancsködös senkiházi banda pofátlanul NEM JÁR BE DOLGOZNI ÉS FIZETÉST KAP EZÉRT!

 

Tegnap kiemelték a Hableányt , kiemelték a 6 éves kislányt az Édesanyja karjaiban akik látni akarták Budapestet , Európát de soha nem látják már meg a Napfényt , a belügyes rókafejű meg győzelmet hirdet ……

 

Mire ?

 

Arra , hogy a hazádban akkor analfabéta vagy , hogy a haszon éltet , de mentőmellény nincs egy k…szott hajón?

Azon , hogy míg a felcsúti ünnepli a napot amit mi átkozunk , annyi gerinc nincs benne , hogy részvétet nyilvánítson?

 

Komolyan emberek minek kell még történnie ahhoz , hogy felébredjetek?

Ez nem egy rohadt Andersen mese..ez a valóság !

Naponta látni , hallani lehet, hogy szenvednek a magyarok nincs tisztességes fizetés , az egészségügy összeomlott , emberek , családok kerülnek az utcára..

Miért?

Mert ahogy a képen is láthatjátok hagyjuk..

Nevetségesek vagyunk!

Azért dolgozunk , hogy ezek jól éljenek..hogy viccet csináljanak belőlünk..

Nézzétek jól meg a képet !!

(A fotót engedéllyel használtam fel , a cikkem megírásához ! )

(T.Andrea)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: