Juszt László nem finomkodott – Annyira beleállt Orbánba, ahogy még senkinek sem volt bátorsága


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.7K

Erre már tényleg nincsenek szavak!

Mi a ló..szt akart ez a sérült agyú ezzel a “gesztussal”?

Először – miért térdel le? Hiszen nem is “csuhás”?Másodszor – ha egyszíntre akart kerülni Nick Vujicic-cel ahhoz neki akkorát kellene nőni, ami a hátralévő életébe már nem fér bele.

Harmadszor – miért a teraszon?

Negyedszer – micsoda izlésficam arról beszélni egy tolókocsiba kényszerült embernek, hogy egy miniszterelnöknek a legfontosabb, hogy “gyorsnak kell lennie”? Mellékesen, nem lenne fontosabb, – sok egyéb mellett – a tisztesség?

Ötödször – miért csinál úgy, mintha tudna imádkozni? Tudhatná, hogy az nem megy csak úgy, hiszen ember is akart lenni és az sikerült?…

Minden nap azt gondolom, hogy nincsen lejjebb, de ez a szörnyszülött mindig meg tud lepni. – írja Juszt László a közösségi oldalán.
Forrás: Facebook


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.7K
  • 2.7K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük