Botrány! – Kövér László elszólta magát, Orbán őrjöng, retteg a leleplezéstől


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.5K

Kövér László vette a bátorságot ahhoz, hogy október 22-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről üzenje meg a forradalom kitörésének évfordulóját ünneplő országnak…

Kövér László vette a bátorságot ahhoz, hogy október 22-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről üzenje meg a forradalom kitörésének évfordulóját ünneplő országnak, hogy ameddig ők lesznek hatalmon, addig Magyarországon nem lesz jogállam.

A házelnök ezzel teljessé tette Orbán Viktor tusványosi beszédét, most már mindenki számára világos lehet, hogy milyen illiberális államot akar a Fidesz.A Magyar Országgyűlés Elnöke, Kövér László nem pályakezdő kisiparos a politika világában, pontosan tudja és érti, hogy mit mondott azon az egyetemen, ahol a jövő rendőr- és katonatisztjeit, főhivatalnokait képzik.

Amelyik demokráciában nem működik a hatalmi ágak szétválasztása, felszámolják a fékek és ellensúlyok rendszerét, ott egyeduralom, önkényuralom jön létre, azaz megszűnik a demokrácia. Ugyanis ez biztosítja, hogy egy demokratikusan megválasztott személy, párt, szervezet ne törjön egyeduralomra, ne számolja fel a demokráciát, ahogy történt ez a weimari Németországban.

A fékek és ellensúlyok rendszere a demokráciának olyan, mint az embernek a levegő. Ha nincs, ha elfogy, akkor megszűnik létezni, meghal.

Kövér kedden nem tett egyebet, mint hogy elárulta az 1956-os hősök, mártírok álmát.

Az MSZP kiáll a hatalmi ágak szétválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere mellett, az ’56-osok törekvése, a demokratikus, független, szolidáris magyar demokrácia mellett.
Az MSZP az uniós partnereihez fordul, és megküldi az Európai Néppártnak Kövér Lászlónak a Fidesz Választmányi Elnökének, a Magyar Országgyűlés Elnökének beszédét, amelyben beismeri, hogy semmire sem tartja a jogállamiságot.

Tóth Bertalan
az MSZP elnök-frakcióvezetőjeTégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.5K
  • 2.5K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük