Karácsony Gergely
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Soha nem volt még olyan, hogy Budapest főpolgármestere nyíltan a Fidesz ellen hívja utcára az ellenzéki tábort. De ez is megtörténhet, hiszen az ellenzék nyerte az önkormányzati választásokat.

Budapest új főpolgármestere, Karácsony Gergely és csapata nem tétlenkedik, máris utcára hívja Budapest népét, hogy együtt ünnepeljünk október 23-án, ám nem csak a budapestieket várják!

Ünnepelj velünk október 23-án!- áll a Facebookon megjelent felhívás címében, melyből kiderül, hogy ez már nem egy hagyományos ellenzéki tüntetés, hanem Karácsony Gergely főpolgármester és budapestiek ünnepsége.

Mint írják, 1956. október 23-án a magyarok kiálltak a szabadságukért. Azért harcoltak, hogy hazájuk európaibb, elnyomástól független, szabad ország legyen. Idén azonban nem csak ezért emlékezünk: 1989-ben ezen a napon kiáltották ki a köztársaságot.

Tíz nap telt el azóta, hogy visszavettük Budapestet. Visszaszerezzük az elvett éveket, visszaadjuk a fővárost a budapestieknek, megteremtjük a beleszólás jogát közös ügyeinkbe és élő, élhetőbb, zöld metropoliszt építünk!

Emlékezz velünk ’56 hőseire, ünnepeljük együtt a harmadik magyar köztársaság születésnapját! Hallgassuk meg együtt Budapest új főpolgármestere, Karácsony Gergely beszédét! A nyilvános rendezvényen koncertet ad a Quimby.

A helyszín a Városháza parkolója, melyet a Károly körút felől lehet majd megközelíteni, a rendezvény 17:30-tól kezdődik, a Facebook eseménye itt érhető el! Nyilván nem csak a budapesti ünnepelni vágyókat várják Karácsony Gergelyék.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Karácsony Gergelyék hatalmas megmozdulást szerveznek október 23-ára, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson a híre!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: