Hadházy Ákos észrevett valamit egy óvatlan képen: Újabb fordulat Borkay ügyben?


Hadházy Ákos - Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Észrevett egy óvatlan fényképet a politikus.A független parlamenti képviselő barangolgatott egy kicsit a facebookon és ezt a fent látható fényképet találta. Első látásra semmi furcsa nincs a fényképben, azonban mégis van benne valamit amit kiszúrt a politikus.

“Csak egy 750 ezres Louis Vuitton hátizsák Borkai fiának hátán….” kezdi szavait a politikus.

Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne legjobban szemléltetni azt, hogy mit gondolnának ’56 hősei, vértanúi a mai Magyarországról?

És hogyan lehetne szemléltetni azt az ordító ellentmondást aközött, amiért ezek az emberek az életüket áldozták és aközött a politikai rendszer között, ami mára kialakult? Mert kiköpnének, sőt, talán káromkodnának is, ha a mai fideszes, brüsszelezős, migránsozós “ünnepi” szónoklatokat hallgatnák.

Ez a szerény, 750 ezres táska két okból is jelképezi mindazt, ami ellen küzdöttek. Jelképezi a népet és a többség mély szegénységét semmibe vevő, az összeharácsolt pénzen magának minden luxust megengedő, végletekig KÉPMUTATÓ hatalmat.
És az, hogy a kormány propagandagépezete mélyen hallgat Borkai ügyeiről – ez a táska sem fog sehol megjelenni pl. a köztévében és az Origón sem – jelképezi a rohamosan visszaszorított szabad sajtót és a szemérmetlen, gyalázatos kormánypropagandát is.

Tisztelet 1956 hőseinek. Az emlékük ugyanazt üzeni, mint amit ez a nyavalyás táska: nagyon sok dolgunk van. A vértanúk emléke arra kötelez, hogy ezt elvégezzük.


Október 23. számomra mindig a vidámságot is jelenti – szüleim mindig úgy emlékeznek gyermekkorukból azokra a napokra, mint amikor nagyon sok néni és bácsi hirtelen felszabadult, jókedvű lett.

Az ellenzéknek most szerencsére van oka ünneplésre is. De nem felejthetjük, hogy a hősök feladatot hagytak még.

A városháza előtti esemény után ,este fél kilenckor gyújtok egy gyertyát a tiszteletükre a Kunigunda utcában.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük