Cenzúrázták, mi lehozzuk: Túl csúnyát mondott az MSZP-s Ujhelyi Orbántól ezért kihúzták a mondatait


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem szoktam már meglepődni a közpénzből eltartott állami hírügynökség szerkesztőinek és vezetőinek gyáva Fidesz-rajongásán és most is csak a tények rögzítése érdekében osztom meg Önökkel az alábbi részleteket. – kezdi bejegyzését az MSZP-s Ujhelyi István.

Mint fogalmaz, az MTI mai tudósításában ez szerepel idézetként tőlem:

“Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában egyebek mellett azt hangsúlyozta, hogy az Európai Unió bővítése, az európai közösség és szövetség megerősítése – különösen a Brexit után – elengedhetetlen lesz, de erre csak megfelelő és megfontolt előkészület, valamint az európai értékek maradéktalan megkövetelése után kerülhet sor bármely jelentkező esetében.”A teljes nyilatkozat azonban ennél jóval többet és karcosabbat is tartalmazott, elsősorban Orbán Viktor kormányfővel kapcsolatban, amelyet az MTI közpénzből fizetett közszolgái már nagy bátran kihúztak.

A teljes nyilatkozat így szólt:

“Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője: Orbán Viktor olyan ajánlatot és ígéretet tett a kipcsak-türk elvbarátainak, amely egyszerre sérti az Unió közösségének elveit és alapszerződéseit.

Ha Magyarország végül elveszíti a bővítési és szomszédságpolitikai portfóliót és a kormány által delegált magyar uniós biztos végül más területet kap, azt kizárólag a magyar kormányfő keleti diktátorokkal való elvtelen táncának és pénzügyi dörgölődzésének köszönheti.

Az Európai Unió bővítése, az európai közösség és szövetség megerősítése – különösen a Brexit után – elengedhetetlen lesz a jövőben, de erre csak megfelelő és megfontolt előkészület, valamint az európai értékeink maradéktalan megkövetelése után kerülhet sor bármely jelentkezővel szemben. Orbán türk partnerei pedig ettől a lehető legmesszebb állnak.”
Ennyit a szabad véleményről, a közszolgálatiság otromba megcsúfolásáról és az Önök adóforintjaiból eltartott hírügynökségi szerkesztőségvezetők bátorságáról.

Ez persze sehol nem fog megjelenni, ezért kérjük ossza meg ismerőseivel, hogy más is láthassa, hogyan mennek itthon a dolgok.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük