Hadházy Borkait se kíméli: Durván hullanak a csontvázak a győri polgi szekrényéből


Borkai Zsolt
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 709

Újabb elemet tárt fel Hadházy Ákos a Borkai-család tulajdonában lévő ingatlanportfolióból…

A független országgyűlési képviselő arról ír, hogy 2014 végén került egy 87 négyzetméteres győri lakóparki lakás az akkor 22 éves Borkai Petra nevére.

A 6. emeleti 2+1 fél szobás lakáshoz egy 57 négyzetméteres terasz is tartozik. Az ingatlan akkori ára 40-45 millió forint lehetett. A tulajdoni lap szerint az OTP Bank 25 milliós jelzáloghitelt adott a vásárláshoz, tehát Borkai lánya 15-20 millió forinttal szállt be a vásárlásba. Hadházy emlékeztet, hogy Borkai Petra nevén jelenleg egyetlen cég van, aminek papíron tavaly volt csak bevétele, egymillió forint. – írta meg a Magyar Narancs.Borkai polgármester úr 2017-ben még gond nélkül mutogatta a vagyonnyilatkozatában árválkodó “egyetlen” házát a propagandasajtónak. Azt is mondta, hogy nincs kolbászból a kerítés és hogy a gyerekeinek milyen nehéz, hogy az apjuk a polgármester…
Arról nem beszélt, hogy néhány évvel korábban, 2014 végén az akkor 22 éves lányának, Petrának vásároltak egy Duna-parti lakást egy újonnan épült elegáns lakópark 6. emeletén. Képeket csatoltam, de itt videót is talál:

A szerény hajlék 88 négyzetméteres, 2+1 fél szobás és tartozik hozzá egy 57 négyzetméteres terasz is. A korabeli ingatlanárak alapján legalább 40, de inkább 45 millió forint lehetett.
A tulajdoni lap tanúsága szerint az OTP Jelzálogbank 25 millió forint kölcsönt adott rá, vagyis 15-20 millió forintot a Borkai lánya önrészként fizetett ki – ezen felül akkor 22 éves, nehéz sorsú lánynak rendelkeznie kellett olyan jövedelemmel, amire a bank adott 25 milliót…

(Hogy ez a pénz honnan jön, nem tudni. B. Petra nevén csak egyetlen cég van, de annak tavaly – papíron – csak egyetlen millió bevétele volt. A cég egyébként véletlenül pont oda van bejegyezve, mint a jachton huncutkodó egyik vállalkozó, Szabó Ervin összes cége. Petra egy rendezvényszervező cég honlapján tűnik még fel (“Ideas Boutique Events”). A honlap dicsekszik is azzal, hogy a győri polgármesteri hivatalnak is szolgáltat, de azt nem tudni, hogy melyik cég számlázott, mert ilyen nevű cég nem létezik.

A feleség négyhektáros, teniszpályás istállós, fegyveres őrrel védett luxusbirtoka után egy újabb bizonyíték rá, hogy Borkai Zsolt és családja nagyobb lábon él, mint amit a polgármesteri fizetés és az olimpiai járadék lehetővé tenne.
Azt is tudjuk, hogy ezt kiknek köszönheti: azoknak a pajkos uraknak, akikkel az Orbán kegyelmét elnyerő Borkai együtt szórakozott azon a bizonyos jachton.
Borkaiék egyébként egy szappanopera címét tették ki közleményként, miszerint „Jóban, rosszban”. Pedig egy másik sorozat címe találóbb lenne: Aranyélet.


Forrás: Magyar Narancs / Hadházy Ákos közösségi oldala

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 709
  • 709
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük