Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amikor a tegnapi tiltakozó táblák szövegét megrendeltem, nem gondoltam, hogy mellékesen leleplezem vele a kommunista tempójú propagandagépezet újabb , egészen hihetetlen mélységeit…
A „köztévé” „híradója” ugyanis ismét médiatörténelmet írt a „tudósításával”: meg sem próbálta ugyanis a tudósítás műfaját művelni. Németh Balázs, a két trafikot üzemeltető és milliós állami megrendelésekkel bíró „híradós” szemrebbenés nélkül közölte a VÉLEMÉNYÉT TUDÓSÍTÁS HELYETT: „primitív, bunkó, felháborító akcióval kezdett az ellenzék, ép ésszel eddig ilyen felfoghatatlan volt”.

 

 

Németh Balázsnak joga van félteni családja kisoroszi két trafikját, de nem lenne joga elfelejteni, hogy a híreket kellene bemondania. Megtehette volna persze, hogy Kövért idézi, aki engem a Parlament Szent Pulpitusáról „primitív, ostoba fajankónak” nevezett. Csak a művelt, finom lelkű szerkesztők rájöttek, hogy EZ pont az a kocsmastílus, amire hivatkozva gondolom Kövér elveszi majd egyhavi fizetésemet (ezért amúgy én is bejelentést teszek a Házbizottságban). Így nem lehetett mást tenni, N. Balázsnak a szájára kellett vennie a szavakat.

Van viszont egy másik elképesztő lebukás tegnapról: a „köztévé” portálját, a hirado.hu-t és az Origo.hu piszkos propagandalapját UGYANAZ A PROPAGANDAKÖZPONT SZERKESZTI. Hihetetlen, de igaz: a két oldalon szóról szóra ugyanaz a „tudósítás” jelent meg… (Nézzék csak a bekarikázott részt mindkét fotón. – szerk.)

 

Sokat gondolkodtam azon, hogy holnap, október 23.-án tehetek-e érdemben valamit a sajtó szabadságáért és a propaganda ellen. Be kell látnom, hogy egyedül semmit – a pártok pedig holnap az önkormányzati választások örvendetesen jó eredményét ünneplik majd a Városháza előtt. Fontos a remény, menjünk el minél többen, ránk fért már a jókedv. Én azért utána, fél kilenckor gyújtok egy gyertyát a sajtószabadságért is életüket adó hősök emlékére azon a helyen, ahol még nagyon sok dolgunk lesz nekünk is: a Kunigunda útján. – írja Hadházy Ákos legfrissebb bejegyzésében a közösségi oldalán.

Forrás: Hadházy Ákos / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: