Friss: Hadházyt ma se fogja Viktor jobban kedvelni… – a népszerű politikus, hatalmas lyukat ütött ma propaganda gépezetbe


Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Amikor a tegnapi tiltakozó táblák szövegét megrendeltem, nem gondoltam, hogy mellékesen leleplezem vele a kommunista tempójú propagandagépezet újabb , egészen hihetetlen mélységeit…
A „köztévé” „híradója” ugyanis ismét médiatörténelmet írt a „tudósításával”: meg sem próbálta ugyanis a tudósítás műfaját művelni. Németh Balázs, a két trafikot üzemeltető és milliós állami megrendelésekkel bíró „híradós” szemrebbenés nélkül közölte a VÉLEMÉNYÉT TUDÓSÍTÁS HELYETT: „primitív, bunkó, felháborító akcióval kezdett az ellenzék, ép ésszel eddig ilyen felfoghatatlan volt”.

  

Németh Balázsnak joga van félteni családja kisoroszi két trafikját, de nem lenne joga elfelejteni, hogy a híreket kellene bemondania. Megtehette volna persze, hogy Kövért idézi, aki engem a Parlament Szent Pulpitusáról „primitív, ostoba fajankónak” nevezett. Csak a művelt, finom lelkű szerkesztők rájöttek, hogy EZ pont az a kocsmastílus, amire hivatkozva gondolom Kövér elveszi majd egyhavi fizetésemet (ezért amúgy én is bejelentést teszek a Házbizottságban). Így nem lehetett mást tenni, N. Balázsnak a szájára kellett vennie a szavakat.

Van viszont egy másik elképesztő lebukás tegnapról: a „köztévé” portálját, a hirado.hu-t és az Origo.hu piszkos propagandalapját UGYANAZ A PROPAGANDAKÖZPONT SZERKESZTI. Hihetetlen, de igaz: a két oldalon szóról szóra ugyanaz a „tudósítás” jelent meg… (Nézzék csak a bekarikázott részt mindkét fotón. – szerk.)
 

Sokat gondolkodtam azon, hogy holnap, október 23.-án tehetek-e érdemben valamit a sajtó szabadságáért és a propaganda ellen. Be kell látnom, hogy egyedül semmit – a pártok pedig holnap az önkormányzati választások örvendetesen jó eredményét ünneplik majd a Városháza előtt. Fontos a remény, menjünk el minél többen, ránk fért már a jókedv. Én azért utána, fél kilenckor gyújtok egy gyertyát a sajtószabadságért is életüket adó hősök emlékére azon a helyen, ahol még nagyon sok dolgunk lesz nekünk is: a Kunigunda útján. – írja Hadházy Ákos legfrissebb bejegyzésében a közösségi oldalán.


Forrás: Hadházy Ákos / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük