Bréking! – Minden bizonnyal felsőbb utasításra, elhallgattatták a Klub Rádiót


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 850

Feljelenthették a Klubrádió Facebook-oldalát – jelenleg nem működik a https://facebook.com/klubradio link.

Hétfőn, a parlamenti ülésszak október 21-i, első napján történtekről mi is írtunk a honlapunkon. Ezután a Facebook-oldalunkon is megosztottunk pár olyan mémet, amelyek az interneten keringenek Hadházy Ákos táblás akciójával kapcsolatban. Elég sok pozitív visszajelzés érkezett, de úgy tűnik, nem mindenki értékelte – és valaki(k) feljelentett(ek) minket a Facebooknál.

Azóta az oldalunk le van tiltva, már kérvényeztük a visszaállítást, várunk a Facebook reakciójára. Mi úgy gondoljuk, hogy nem sértettünk meg semmilyen közösségi alapelvet.Reméljük, mielőbb visszakapjuk az oldalunkat. – olvasható a KlubRádió honlapján.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 850
  • 850
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük