Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fideszes szavazók tudják, hogy vezérük egy szörnyű háborút támogat a nevükben?

 

Tudják, hogy Orbán a legrosszabb kupec módjára, kilóra eladta a magyar családok tízezreit a bankoknak az EBRD-paktummal és a magyar melósok százezreit a multiknak, helyi oligarcháknak a rabszolgatörvénnyel? Tudják, hogy a felcsúti tolvaj kiszolgálja a gyarmatosítást hiszen
– Putyin pincsijeként drágábban vettünk átfestett orosz metrókocsikat, mintha újakat vettünk volna máshol klímával?
– az orosz paks2-hitel révén még az unokák is azt fogják törleszteni?
– Erdogan szultánnak nem csak a véres háborúját támogatja vezérük, de vele üzletelve átjátssza nekik a magyar napenergia piacot is? S ha az új török iskola nem csak oktatási-, nevelési feladatokat lát el, hanem a kolonizálást is szolgálja, akkor szintén hazát árulnak?

 

A Fideszes szavazók tudják, hogy Borkai közpénz felhasználása, vagyonosodása és a luxusa, urizálása nem egyedi? Szinte minden Fideszes politikus ilyen: Rogán helikopterezése, ingatlan vagyona, Homolya yachtozása és évenkénti 70-80 milliós fizetése, Mészáros vagyonosodása birtokok, 3 milliárdos luxus yacht, Ráhelné Tiborcz István kastélya és palotái, Lázár földjén kinőtt kastély, az egri Fideszesek lakásmutyija, hogy közpénzből 5-100 milliókat “intéztek” okosban, … Szinte minden Fideszes politikus ilyen. Talán éppen ezért nem mernek tisztességesen veszíteni sem.

 

Tudják, hogy a Fideszes bukott polgármesterek nem véletlenül nem akarják átadni a hivatalukat, mert mennek a darálók, éjszaka leple alatt akarnak dokumentumokat kimenteni? Ugyan mit titkolnak? Ugyan mitől félnek? Van mitől?

De azt viszont biztosan tudják, hogy az egészségügyben olyan alacsonyan tartja a Fidesz a fizetéseket, hogy az ápolók egy jelentős része már külföldre menekült, vagy a magánszektorban dolgozik. Így viszont van olyan is olykor, hogy 40-50 betegre max 2 ápoló jut.

De azt biztosan tudják, hogy a leveleket azért nem tudják már sokszor időben kihozni, vagy egyáltalán kikézbesíteni olykor a postások, mert egyre kevesebben vannak az alacsonyan tartott fizetések miatt. Pedig a postánál is tucatjával vannak olyanok, akik 30-60 millió forintot keresnek évente, míg a “talpas” postás 180-220 ezret kap csak. Ahogyan a MÁV-nál is a Fideszesek által alacsonyan tartott bérek miatt van létszámhiány, s így késések, romló szolgáltatások, miközben a majd’ 100 fős vezérkar 30-80 milliót keres évente FEJENKÉNT!!!!

 

De azt is biztosan tudják, hogy azért kell egyre többet várni a kormányablakoknál, nyugdíj igazgatóságnál, mert egyre kevesebb kormány tisztviselő marad csak ilyen alacsony bérekért.
És azt is tudják, hogy lenne pénz mindenki bérére, ha nem menne el
– fegyverkezésre kb ezer milliárd forint (1.000.000.000.000-Ft)
– luxus repülőgépre (pl.: 17 milliárd forint, ami egy megyeszékhely egész éves költségvetése),
– luxus yachtokra (pl.: 2-3 milliárd forint, amiből minden megyében egy új CT-t lehetne venni)
– kastélyokra, palotákra, budai villákra,
– budai várba költöző hatalommániás uralkodójuk luxus berendezésére.

Szóval nem egyedi eset a Borkai és nem igaz, hogy nincs pénz a dolgozóknak, a magyaroknak, csak éppen magukra költik az emberek helyett és ellopják, lenyúlják.
Közben pedig nemzetközi szinten is szégyent hoznak hazánkra.
Ehhez nem adhatják a nevüket!
Nem a politikai meggyőzés a célom, nem kérem, hogy szavazzanak rám, ránk, hiszen most 3 évig nem nagyon lesz választás. ( Ha borkai nem áll be szerzetesnek, bár a lemondása a minimum lenne!)
Szóval, nem kérem, hogy nyíltan, vagy mások előtt igazat adjanak. Csak azt kérem, hogy gondolkozzanak el!
Tényleg ehhez akarják adni a nevüket: hazaáruláshoz, urizáláshoz, orgiázáshoz, magyarok millióinak kifosztásához?

 

Török Zsolt

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: