Korózs Lajos nyilvánosságra hozta, amitől Orbán rettegett, nehogy kiderüljön


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3.1K

Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét…

Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét, ennek ellenére a mai napig rákkeltő, magas arzén tartalmú víz folyik a csapból azokon a településeken, ahol már elvégezték a munkát.

Úgy tűnik, hogy a Fidesznek tényleg nem számít az emberek élete, ugyanis nyugodt szívvel hagyja, hogy rengeteg településen rákkeltő vizet igyanak az ott élők, nekik csak a lepapírozott munka, az oligarcháknak átjátszott milliárdok számítanak.Ki kell vizsgálni minden településen, hogy a fejlesztések ellenére, hogyan folyhat még mindig rákkeltő víz a csapokból! Mivel Békés megyei települések is érintettek az újabb korrupció gyanús botrányban, nincs kétségünk afelől, hogy a bukott fideszes képviselő, Simonka György is hasznot húzhatott a békésiek megmérgezéséből.

Az érintett településeken élők egészségének megóvásából azonnali intézkedésekre van szükség! Aki pedig arra vetemedik, hogy a magyarok egészségének a kárára sefteljen, azt minél előbb felelősségre kell vonni!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3.1K
  • 3.1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük