Botrány: Dulakodtak a parlamentben, az ellenzéki képviselővel – még Orbán is beszállt (videó a cikkben)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

“Stop propaganda, stop korrupció”, illetve “Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott” feliratú táblákat tartott Orbán Viktor felszólalása közben a pulpitus elé Hadházy Ákos független képviselő.

Orbán nem látta, mi van a táblán, azonban egy ponton megpróbálta fölülről kirántani a kezéből.

Ez nem sikerült neki, Orbán segítségére sietett több képviselő – a HVG parlamentben lévő tudósítója szerint köztük volt Kerényi János, Bíró Márk, így végül sikerült kicsavarni Hadházy kezéből a táblát, amellyel Bíró Márk vonult ki dühösen.Eközben az egyikük – ha jól láttuk, Font Sándor – egy nemzeti színű zászlóval próbálja takarni Hadházy tábláját.

 

1. Tisztelet a magyar nemzet hősének, Hadházy Ákosnak.

2. Amit láttunk, hogy egy képviselő kezéből fizikai erőszakkal kicsavarták a tábláját: az a kommunista maffiaállam cenzúrája. Élő egyenes adásban, a parlamentben.

3. A maffia mindig is a hamis nemzetieskedés mögé dugta el a lopásait. Most meg fizikailag is a magyar zászlóval takarták el a bűnüket. Nekik a nemzet olyan mint a rablónak a feszítővas: a lopás eszköze.
Forrás: HVG / BalraMagyar

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük