Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Beindult a hisztiroham a jobboldalon.

Úgy néz ki, hogy nagyon nem tudják megemészteni, hogy az országban új szelek fújnak. Most érdemes nézni a HírTv műsorait, mert az a hisztiroham, amit az eddigi hatalmasok leművelnek megmutatja, hogy mennyire meggyengült a jobboldal.

Mindeközben Karácsony Gergely kemény döntéseket hoz, köztük egy olyat, amit a jobboldal hatalma idején simán meglépett és most hogy ezt az ellenzék lépi meg, hát valahogyan nem tetszik a dicsőséges nagyuraknak.

A jobboldal simán ellehetetlenítette a Metropol nevű ingyenes budapesti újságot és helyrée behozta a Lokál nevű habonyhoz köthethő propagandalapot.

Az Index kérdésére hazug kiadványnak nevezte a KESMA ingyenes terjesztésű lapját, a Lokált Karácsony Gergely főpolgármester, aki hozzátette: mindent megtesz azért, hogy közterületen ne lehessen terjeszteni “a hazugságokat”.

Hozzátette: a lapnak érvényes szerződése van a BKK-val,  de kapásból nem tudta felidézni, hogy abban milyen feltételek vannak a felmondást illetően.

Nem ismerem a feltételeket, de utasítani fogom a BKK-t, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket és mondja fel a szerződést

— jelentette ki Karácsony.

A Lokál 2016 nyarán, a korábban ingyenesen terjesztett, Simicska Lajos érdekkörébe tartozó Metropolt váltotta fel a piacon. A kiadója a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. volt, az induláskor a tulajdonosa félig Habony Árpád, félig pedig az Győri Tibor volt, aki az előző ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetőjeként szerepelt.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: