Örjöng a Fidesz: Karácsony máris meghozta azt a döntést amivel hatalmasat csapott oda Orbánéknak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 931

Beindult a hisztiroham a jobboldalon.

Úgy néz ki, hogy nagyon nem tudják megemészteni, hogy az országban új szelek fújnak. Most érdemes nézni a HírTv műsorait, mert az a hisztiroham, amit az eddigi hatalmasok leművelnek megmutatja, hogy mennyire meggyengült a jobboldal.Mindeközben Karácsony Gergely kemény döntéseket hoz, köztük egy olyat, amit a jobboldal hatalma idején simán meglépett és most hogy ezt az ellenzék lépi meg, hát valahogyan nem tetszik a dicsőséges nagyuraknak.

A jobboldal simán ellehetetlenítette a Metropol nevű ingyenes budapesti újságot és helyrée behozta a Lokál nevű habonyhoz köthethő propagandalapot.

Az Index kérdésére hazug kiadványnak nevezte a KESMA ingyenes terjesztésű lapját, a Lokált Karácsony Gergely főpolgármester, aki hozzátette: mindent megtesz azért, hogy közterületen ne lehessen terjeszteni “a hazugságokat”.

Hozzátette: a lapnak érvényes szerződése van a BKK-val,  de kapásból nem tudta felidézni, hogy abban milyen feltételek vannak a felmondást illetően.

Nem ismerem a feltételeket, de utasítani fogom a BKK-t, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket és mondja fel a szerződést

— jelentette ki Karácsony.
A Lokál 2016 nyarán, a korábban ingyenesen terjesztett, Simicska Lajos érdekkörébe tartozó Metropolt váltotta fel a piacon. A kiadója a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. volt, az induláskor a tulajdonosa félig Habony Árpád, félig pedig az Győri Tibor volt, aki az előző ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetőjeként szerepelt.

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 931
  • 931
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük