Megszólalt a Borkait lebuktató ügyvéd – azt is megnevezte ki az új célpontja akiről felvételei vannak


Borkai Zsolt
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az internetre felkerült egy videó, melyben komoly állítások hangzanak el.

Egy, magát dr. Keserű Sándornak nevező ügyvéd, aki saját állítása szerint Izráelben politikai menekültként él tette közzé a Borkai Zsoltot leleplező videókat – legalábbis ezt állítja az a férfi, aki a videókban szerepel.Saját bevallása szerint Ő áll az Ördög Ügyvédje nevű blog mögött, amely megjelentette azokat a pikán videókat, amely végül országos politikai botrányhoz vezettek.

A férfi állítása szerint üzleti kapcsolatba került Borkaival, de mivel nem bízott benne ezért egy volt titkosszolgálalti munkatársat egy váci válalkozót bízott meg azzal, hogy halgassa le Borkait, gyüjtsön adatokat a politikusról.

Ennek a terméke az, amely előkerült Borkairól – állítja videójában. dr. Keserű arról is beszél a felvételeken, hogy nem csak Borkairól készítetett felvételeket, hanem más vezető politikusokról és közéleti szereplőkról is.

Mint elmondja: következő leleplezendő célpontja nem más lesz, mint Polt Péter legfőbb ügyész.
Persze, hogy ennek mennyi a valóságalapja ezek alapján nem lehet megmondani. Hiszen nehezen ellenőrízhető, hogy ez a férfi áll valóban a Borkait lebuktató anyagok között, főleg a videó második felének állításai alapján, mindenesetre ha valóban igaz, amit a magát dr. Keserű Sándornak nevezett férfi állít, várjuk a Polt Pétert leleplező anyagokat.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük