Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Utálom a reklámokat a TV-ben és pláne azt, hogy sokkal erősebb hangerővel szólnak, bömbölnek. Így történt, hogy véletlenül a fasiszta rezsim egyik propaganda adójára kapcsoltam a hangerő váltás helyett.

3 csinos (újságíró?) hölgy arról értekezett, hogy már egy napja főpolgármester Karácsony és még mindig nem teljesítette az ígéreteit.
24 órával a végeredmény után a Fideszes okádék médiumok csicskásai már számon kérnek…
Ebből lehet sejteni, hogy szerencsétlenek, hogy el lehetnek keseredve és milyen csalódottak, hiszen hiába volt a sok külföldi betelepítése, a krumpli tonna számra, a megfélemlítés, de a nép egy jelentős része inkább a szabadságra és a demokráciára vágyik.

Most 3 évig nem lesz választás, hacsak Borkai nem áll szerzetesnek. Ezért most nem is a politikai meggyőzés a célom, de szerintetek rendben van ez a rezsim?
– Rendben van a sajtószabadság, ahol a felcsúti tolvaj és rablóbandája kezében van a hazai média 90%-a?
– Rendben van, hogy a nemesi családok 300-400 év alatt nem tudtak olyan vagyonokra és birtokokra szert tenni, mint a Fideszes tolvaj gazemberek 8-10 év alatt?
– Rendben van, hogy a magyar munkást becsülik meg a legkevésbé a térségben és a legalacsonyabb a nettó bére a volt szoci országok közül, s már csak Bulgáriát előzzük meg vásárlóértékben?
– Rendben van, hogy a magyar nyugdíjast hülyének nézi a magyar (?) kormány és baksisként lök neki néha valami utalványt a nyugdíjasoktól ellopott pénzből? A magyar nyugdíj lesz a legalacsonyabb a térségben, hiszen Románia is megelőz jövőre.

– Rendben van, hogy a Fideszes tolvajok által tönkre tett oktatásból a saját gyerekeiket kimenekítve külföldön, vagy milliós tandíjú magániskolában taníttatják? Hogy indulhat egy választáson olyan kormánypárti képviselő, akinek a gyereke nem az apja/anyja által irányított oktatási rendszer részese?
– Rendben van, hogy a Fideszesek által vészhelyzetbe sodort egészségügy szolgáltatásai helyett a kormánypárti képviselők és tolvaj haverjaik külföldön, vagy magánkórházakban gyógyíttatják rokonaikat? Indulhat a választáson olyan kormánypárti képviselő, aki nem az általa tönkretett egészségügyi rendszert veszi igénybe maga és családja számára, hanem maszekot, vagy külföldit?
– Rendben vannak ezek az utak, amire elvileg milliárdokat költünk, az a MÁV, amit tönkretettek?

– Rendben van az, hogy a magyar (?) kormány eladta a magyar melóst a multiknak a rabszolgatörvénnyel és most a szakszervezetek további korlátozását tervezi?
– Rendben van az, hogy a magyar (?) kormány eladta a magyar népet a bankoknak az EBRD-vel kötött megállapodással, s a bankoknak így gigamega rekord nyeresége van minden évben? (tavalyelőtt 694 Milliárd, tavaly 700 milliárd, és idén ezt is megfejelik) Eközben te spórolgatsz, kuporgatsz, és kizsákmányolnak a multik, a bankok, és leginkább az állam.

Nincs most 3 évig választás.
Nem akarok senkit sem arra kérni, hogy szavazzon rám, vagy az MSZP-re, ellenzékre.
Egyszerűen csak azt szeretném, hogy gondolkodjatok el!
Kizsákmányolnak és kifosztanak Orbán és tettesttársai: a bankok, a multik, az oligarchák, a Fideszesek.
Állj ki magadért, a családodért!

Török Zsolt

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: