Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 90 éves férfit állítólag kamaszok lökték fel, miután megtudták, hogy ő budaörsi polgármester édesapja. – írja a Népszava.

Nem csak Wittinghoff Tamást érte utol a gyűlöletkampány, apját is támadás érte – erről beszélt vasárnap a városi tévének az újraválasztott budaörsi polgármester.

A felvételt a Hírklikk vette észre.
Wittinghoff (a videón a 03:28-tól) felidézte, két nappal azután, hogy terjeszteni kezdték a róla készített, leleplezőnek szánt szexvideó linkjét, három siheder állította meg 90 éves édesapját az utcán.

Miután megtudták, hogy tényleg ő a polgármester apja, fellökték az idős férfit, aki hanyattesett, és csak a szerencsének köszönhetően nem sérült meg.

Ami ebben az országban történik, az tényleg a legalja annak, hogy tönkre lehet tenni egy demokratikus jogállamot” – mondta a polgármester, aki szerint a választás lezárult, de személyét és családját érő támadások ügyében csak most kezdődik az elszámoltatás: nem hagyja annyiban a történteket – sok bizonyítékot gyűjtött össze, és mindent megtesz azért, hogy a felelősöket megbüntessék.

A városvezetőre egyébként két és félszer annyian szavaztak az összeállítás szerint, mint fideszes kihívójára, amit Wittinghoff Tamás a választók kemény, egyértelmű véleménynyilvánításának tart.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: