Rendkíüli: Brutális támadás érte, konkrétan megverték a nyílt utcán a népszerű ellenzéki polgármester édesapját


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A 90 éves férfit állítólag kamaszok lökték fel, miután megtudták, hogy ő budaörsi polgármester édesapja. – írja a Népszava.

Nem csak Wittinghoff Tamást érte utol a gyűlöletkampány, apját is támadás érte – erről beszélt vasárnap a városi tévének az újraválasztott budaörsi polgármester.

A felvételt a Hírklikk vette észre.
Wittinghoff (a videón a 03:28-tól) felidézte, két nappal azután, hogy terjeszteni kezdték a róla készített, leleplezőnek szánt szexvideó linkjét, három siheder állította meg 90 éves édesapját az utcán.Miután megtudták, hogy tényleg ő a polgármester apja, fellökték az idős férfit, aki hanyattesett, és csak a szerencsének köszönhetően nem sérült meg.

Ami ebben az országban történik, az tényleg a legalja annak, hogy tönkre lehet tenni egy demokratikus jogállamot” – mondta a polgármester, aki szerint a választás lezárult, de személyét és családját érő támadások ügyében csak most kezdődik az elszámoltatás: nem hagyja annyiban a történteket – sok bizonyítékot gyűjtött össze, és mindent megtesz azért, hogy a felelősöket megbüntessék.

A városvezetőre egyébként két és félszer annyian szavaztak az összeállítás szerint, mint fideszes kihívójára, amit Wittinghoff Tamás a választók kemény, egyértelmű véleménynyilvánításának tart.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük