Orbán egyetlen tollvonással gyilkossá vált – Vér tapad a kezéhez


Orbán Viktor - Fotó: OV közösségi oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Írjuk ki a szégyenfalra Szijjártó Péter külügyminiszter nevét is, aki nyíltan kimondta: támogatja a törökök kurdok elleni akcióját.

Eddig már 60 ezer embernek kellett elmenekülnie az otthonából, sokan az amerikai katonai bázisok közelében keresnek menedéket abban a reményben, hogy ott nem lesznek török bombázások.

Az első két fotó Tel Rifaat település kórházában készült egy török légitámadás után.Az Iszlám Állam máris feltámadt, és egy órával ezelőtt autóbombát robbantott abban a Qamishlo nevű határvárosban, amit a török hadsereg is folyamatosan lő (3. kép). Újra összeáll a török-Iszlám Állam szövetség, kormányszintű barátaik vannak itthon is. – írta meg a Migration Aid.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük