Úgy néz ki, ma van a napja, hogy végzetesen térdre kényszerítjük a Fidesz rendszerét


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem ma fog megbukni az Orbán-rendszer.

De ma van a napja, hogy végzetesen térdre kényszerítjük a narancsuralmi rendszert.

Minden egyes apró vagy óriás győzelem, minden egyes visszavett körzet, minden egyes felszabadított település és város kiüt egy építőkockát az illiberális rémálom tornyából.Ma van a napja, hogy megroppantjuk a rendszert és új időszámítást kezdünk. A visszaszámlálást. Ezt tudják ők is.

Tudják, hogy ahány szabad város lesz holnaptól, annyival kevesebb idejük van hátra. A narancsuralom elmúlt néhány éve nem szólt másról, mint a harácsolásról, az esztelen habzsolásról, a közpénz-bulémia tobzódásáról.

Azt hitték, hogy ha szétfeszítik a velük szembeállók sokaságát, ha egymásnak ugrasztják a másként gondolkodókat, akkor gránitszilárdságú marad az építményük.

De nem az.

Mert bár több a zászló, de egy a tábor. Verejtékkel, de összeállt a NER ellenzéke és megmutatta, hogy van választható alternatívája a jelenlegi hatalomnak.
A Fidesz azt hitte, elég elengedni a trollok pórázát és hátradőlve cirkuszt kiáltani, de hamar rá kell jönniük: ennek a felvonásnak vége van.

A pökhendi álarcokat hamar leverte a valóság, az általuk meghirdetett „keresztény-szabadságról” hamar kiderült, hogy az ő felfogásukban pusztán a szabad rablást, a szabad paráznaságot, a közpénzmilliárdokból összegyurmázott és szánalmas pojácaságba hajló luxuséletet jelenti.


Azt hitték, hogy ez tényleg így marad az idők végezetéig. De nem fog.

A következő órákban választópolgárok ezrei fogják elmondani szavazatukkal: elég volt fiúk az arrogáns tolvajlásból!

Elég volt a maffiatempóból, ideje felszabadítani településeinket, városainkat, közösségeinket a narancsuralom alól!

Holnaptól megkezdődik a szabad városok korszaka, egy olyan új időszámítás, amely Orbánék országlásának végét hozza el. Nem ma fognak megbukni, de ma egy lépéssel közelebb hozzuk a bukásuk napját.

Ehhez nem kell mást tenni, mint elmenni és az ellenzéki közös jelölteket támogatni. Én ezt fogom tenni.

A magyar kormányfő vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire.

Kétszázhatvanötödik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá. És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.

dr. Ujhelyi István
Európai Parlamenti képviselő
2019. október 13.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük