Kijöttek a legfrissebb számok – bajban lehet az ellenzék a véghajrában?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Fej-fej mellett áll a két jelölt, Tarlós és Karácsony legalábbis a legutóbbi közvéleménykutatási számok alapján.

Azonban – mint ahogyan arra politoológusunk felhívta a figyelmet – ez veszélyes is lehet, hiszen a választás kimenetelét az fogja eldönteni, hogy az ellenzéki, vagy a kormánypárti szavazók “kelnek jobb lábbal”, vagyis hogy melyik tábor megy el inkább szavazni.

A legrissebb részvételi adatok alapján – amit a nemzeti választási iroda közölt – 42,39% vett részt a választáson, ami majd 3%-al magasabb az 5 évvel ezelőtti voksoláshoz képest.Sajnos azonban – igaz csak egy paraszthajszállal, de a jobboldali körzetekben egy picit aktíabbaknak tűnnek a szavazók – állítja elemzőnk.

Mindenesetre ez az első igazi olyan választás, aminek bármi lehet a kimenetele, így minden azon  múlik, hogy este 19 óráig melyik tábor tagjai mennek el többen.

Kérjük, mindenképp menjen el választani.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük