Demszky Gábor elárulta mi lesz a mai szavazás végeredménye


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Budapest korábbi főpolgármestere jósolt a mai napra.

Demszky Gábor korábbi Szabad Demokrata sikerpolitikus, aki a rendszeráltás óta a letöbbszőr és a legtöbb szavazó álatal megválasztott politikusa volt Budapestnek.Demszky egy lapinterjúban nem csak azt árulta el, kit támogat a mai főpolgármesterválasztáson, hanem azt is, hogy mi a várható végeredmény.

A korábbi főpolgármester aki nem egy választási kampányban vett részt, elmondta: érzése alapján nagyon szoros küzdelemben, de Karácsony Gergely fogja elnyerni a posztot.

Karácsonynak egyébként minden esélye megvan arra ma leváltsa Tarlóst, hiszen fej-fej mellett áll a két jelölt a legutóbbi adatok alapján, így ma minden azon fog múlni, hogy a Fidesz vagy az ellenzéki szavazók lesznek aktívabbak.

Ma este 19 óráig lehet még szavazni, úgyhogy vegyünk részt a választásokon.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük