Borkai Zsolt
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ki ne ismerné a Honfoglalás 2000 egyesületet. Ők voltak akik javasolták Putyint béke-Nobel-díjra de alapitói a CÖF-nek is. Most újra megmutatták a tudásukat.

Vezetőjük korábban Gulyás Márton vlogger videójában arról beszélt, hogy a Beatles mögött a szabadkőművesek állnak, illetve szabadkőművesek találták ki a baseball sapka megfordítását, ezzel is bomlasztva a társadalmat. Aki lemaradt róla itt megnézheti a videót

Alarm! Pozor! Orbán civiljei újra támadnak!

Közleményében a Honfoglalás 2000 Egyesület üdvözli Borkai Zsolt győri polgármestert, abból az alkalomból, hogy hölgyek társaságában bulizott.

Szerintük a balliberális sajtó irigyli és támadja Borkai Zsoltot, ugyanis amíg at ellenzéki politikusok a Budapest Pride felvonulására járnak, ők az eltévelyedett, beteg erkölcs hirdetői és gyakorlói.

– tette közzé az Országos Sajtószolgálat.

A szervezet Egészséges ösztön című közleménye hátralévő részében azt boncolgatja, hogy  az LMBTQ-felvonulások és rendezvényeik  mérgezik az ifjúságot, botrányos viselkedésükkel olyan társadalmat akarnak létrehozni, amelyiktől távol áll az egészséges ösztön.

Tehát szerintük az, hogy Borkai Zsoltegy yachton hölgyek társaságában bulizott az azt jelenti, hogy egészséges.

Csodás mi?

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: