Nem akármilyen kritikát kapott Orbán az ellenzék vezéralakjától: Na ez a különbség Orbán és az ellenzék között


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 513

Tagadhatatlan, hogy az elmúlt hónapokban Komjáthi Imre az ellenzék vezéralakjává vált azzal, hogy folyamatosan, félelmet nem ismerve küzd, hol az utcána  kormány ellen, hol a Suzuki-hoz vonul a szakszervezetekkel.

Komjáthi, annak ellenére, hogy az MSZP alelnöke, nem az a politikus-alkat, sokkal inkább az én fejemben az a nagycsaládos melós, aki makacsul a fejébe vette: már pedig tovább nem nyeli le a hatalmaskodók igazságtalanságait. Olyan klasszikus baloldali hős.Nem véletlen, hogy se kiköpni, se lenyelni nem tudja a jobboldal, mert amellett, hogy az MSZP talán leghitelesebb politikusa, soha nem a szavai, sokkal inkább a tettei beszélnek helyette.

Most is úgy állt bele Orbánba, hogy közben Ő és az MSZP többi politikusa éppen rászoruló családoknak segítettek:

Orbán “keresztény szabadság” Viktor megfenyegeti a magyar városok, községek lakóit, hogy csak akkor “ad” pénzt, ha fideszes polgármestert választanak.

Próbálom elképzelni, amint Orbán “11.parancsolat” Viktor, Kósa “hututuszi” Lajos, Németh “csülköspacal” Szilárd és Szíjjártó”bekéretem a Jóistent is” Péter egy kis település polgármesterével és közmunkásaival együtt pakolja a szociális tüzifát.

Próbálom, de nem megy.
– posztolta a mozgalmár, miközben Ő és az MSZP számos vezető politikusa, köztük Tóth Bertalan pártelnök éppen szociális tüzifát pakolt rászoruló családoknak.

Na valahol itt van a két oldal közötti különbség.


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 513
  • 513
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük