Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tagadhatatlan, hogy az elmúlt hónapokban Komjáthi Imre az ellenzék vezéralakjává vált azzal, hogy folyamatosan, félelmet nem ismerve küzd, hol az utcána  kormány ellen, hol a Suzuki-hoz vonul a szakszervezetekkel.

Komjáthi, annak ellenére, hogy az MSZP alelnöke, nem az a politikus-alkat, sokkal inkább az én fejemben az a nagycsaládos melós, aki makacsul a fejébe vette: már pedig tovább nem nyeli le a hatalmaskodók igazságtalanságait. Olyan klasszikus baloldali hős.

Nem véletlen, hogy se kiköpni, se lenyelni nem tudja a jobboldal, mert amellett, hogy az MSZP talán leghitelesebb politikusa, soha nem a szavai, sokkal inkább a tettei beszélnek helyette.

Most is úgy állt bele Orbánba, hogy közben Ő és az MSZP többi politikusa éppen rászoruló családoknak segítettek:

Orbán “keresztény szabadság” Viktor megfenyegeti a magyar városok, községek lakóit, hogy csak akkor “ad” pénzt, ha fideszes polgármestert választanak.

Próbálom elképzelni, amint Orbán “11.parancsolat” Viktor, Kósa “hututuszi” Lajos, Németh “csülköspacal” Szilárd és Szíjjártó”bekéretem a Jóistent is” Péter egy kis település polgármesterével és közmunkásaival együtt pakolja a szociális tüzifát.

Próbálom, de nem megy.

– posztolta a mozgalmár, miközben Ő és az MSZP számos vezető politikusa, köztük Tóth Bertalan pártelnök éppen szociális tüzifát pakolt rászoruló családoknak.

Na valahol itt van a két oldal közötti különbség.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: