Nem akármekkora politikai szövetségest igazolt Karácsony a véghajrában – hatalmas támogatást kapott az ellenzék


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.8K

Sok támogatója mellett Karácsony Gergely most egy igazi politikai nagyágyút igazolt támogatói csapatába.

Közösségi oldalán jelentette be az ellenzék közös főpolgármesterjelöltje Karácsony Gergely, hogy őt támogatja Párizs polgármestere is.Megtisztelő, hogy – megannyi külföldi politikus mellett – Anne Hidalgo, Párizs polgármestere is támogatásáról biztosított – írja Karácsony.

Mint levelében írja: „Az október 13-i budapesti önkormányzati választások közeledtével ezen üzenettel szeretnék Önnek nagyon sok sikert kívánni ahhoz a szándékukhoz, hogy megvalósuljon a demokratikus váltás a magyar fővárosban.

Kívánom, hogy az Ön jelöltsége körül létrejött egység adjon új lendületet a városuknak, amellyel Párizs örömmel fog együttműködni a jövőben.” – zárja levelét a Párizs polgármestere.

Erről természetesen a kormánypárti propagandamédia nem fog beszámolni. Ezért kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést, hogy más is láthassa, nincs egyedül a magyar ellenzék, Karácsony kampányát komoly nemzetközi politikusok támogatják.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.8K
  • 1.8K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük